Dr. Szinesi András

1974- ben születtem Budapesten általános iskolai és  gimnáziumi tanulmányaimat is itt végeztem. Az Állatorvos Tudományi Egyetemen tanulmányaimat 2001 ben fejeztem be. Az egyetem befejeztével azonnal Veszprém Megyébe kerültem gyakornokként a tapolcai ügyeleti körbe. Fél év elteltével kerültem Ajkára Dr. Leitold József mellé, majd az Ö praxisát vittem tovább akkori helyén a Pénzeshídnál működő kis rendelőben. 2004- ben feleségemmel nagy fába vágtuk fejszénket, elhatároztuk, hogy egy európai színvonalú állatorvosi rendelőt csinálunk Ajkán. Tervünk 2005 szeptemberében valósult, meg amikor is megnyitottuk az Ajkai Állatorvosi Központot, mely mind kialakításában, mind felszereltségében versenyképes rendelővé vált.

Rendelőnket folyamatosan fejlesztjük, ez vonatkozik a felszereltségre és a szakmai felkészültségre is. Kollégáim és Én rendszeresen részt veszünk hazai és nemzetközi továbbképzéseken, melyeknek köszönhetően tudásunkat igyekszünk a szakma mai elvárásainak megfelelő szinten tartani.

2008 óta a Magyar Állatorvosi Kamara Veszprém Megyei szervezetének elnökségi tagja és országos küldöttje vagyok 2012 nyarán pedig a Kamara Elnökévé választottak

A Magyar Állatorvosi Kamara Elnöksége 2011 ben a “Magyar Állatorvosi Kamara Állatvédelmi Díjával ” jutalmazott a Kolontár Devecsert ért vörös-iszap katasztrófa során nyújtott munkámért. Ezt a díjat megalapítása óta első ízben ítélték oda.